eur:
394.38
usd:
364.03
bux:
73682.27
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Kispadra ül Sopronban a lábtörésre biztató edző?

László Csaba is esélyes a Sopron labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára. A Ferencvárostól novemberben menesztett edző májusban a Magyar Kupa-döntőben - sajtóbeszámolók szerint - még arra biztatta játékosait, hogy törjék el a soproniak lábát.

Az nb1.hu internetes futballújság információi szerint Détári Lajos mellett a Ferencvárostól novemberben menesztett László Csaba is esélyes a Sopron labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára. Maga a szakember is megerősítette a lapnak, hogy tárgyal a Sopron tulajdonosával, Vizer László Máriusszal.

László Csaba májusban éppen a Sopron elleni Magyar Kupa-döntőben tanúsított sportszerűtlen viselkedése miatt kapott a szövetségtől és az FTC-től is egy-egymillió forintos büntetést. Sajtóértesülések szerint a rendkívül feszült hangulatú összecsapáson László Csaba a keménység határain is túlmenő agresszivitást várt el a Ferencváros játékosaitól. Az edző tagadta a vádakat.

A fővárosi csapat nyolc emberrel fejezte be, és 5-1-re elveszítette a meccset, majd Lipcsei Péterék nem jelentek meg az éremosztáskor. A durva sportszerűtlenségekért az FTC-t kizárták a Magyar Kupa mostani szezonjából, László Csabának pedig a pénzbüntetésen túl távoznia kellett a magyar válogatott másodedzői posztjáról.

A Sopron kispadja azzal üresedett meg, hogy a múlt kedden Selymes Tibor helyére kinevezett Nagy Tamás csütörtökön távozott a csapattól, miután nem volt hajlandó végrehajtani a tulajdonos utasítását. Vizer László Máriusz arra kötelezte volna a szakvezetőt, hogy tegye ki az együttes keretéből Bagoly Gábor csapatkapitányt.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Milák Kristóf laza úszással mutatkozott be Párizsban

A 200 méteres pillangóúszás címvédője a legjobb idővel jutott tovább a középdöntőbe az előfutamból.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 30. 12:37
×
×
×
×