eur:
394.4
usd:
364.07
bux:
73717.14
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Kinevezték Lászlót Csabát a Sopron élére

Ami nem sokkal ezelőtt még csak lehetőség volt, mostanra ténnyé vált: László Csabát kinevezték a Sopron labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára. A szakember szerződése fél plusz egy évre szól.

László Csaba vezetőedző és segítője, Vass László irányítja a jövőben a Sopron labdarúgócsapatát. A klub hétfői közleménye szerint erről a többségi tulajdonos Vizer László Máriusz már az éjszaka megegyezett meg a két szakemberrel, akikkel a hétvégén befejeződő olaszországi edzőtáborozást után fél plusz egyéves szerződést köt az egyesület.

A két edző legutóbb a Ferencvárosnál dolgozott, a fővárosi klubtól a gyenge eredmények miatt november 8-án menesztették őket. László csabáék hétfő estére érkeznek meg a héten még Olaszországban edzőtáborozó csapathoz.

A soproni együttes Selymes Tibor irányításával kezdte meg a téli felkészülést, ám Vizer múlt kedden az addigi szakmai igazgatót, Nagy Tamást nevezte ki helyére. Két nappal később azonban az edzőtáborban Nagy Vizer kifejezett kérése ellenére sem volt hajlandó elküldeni a keretből a csapatkapitány Bagoly Gábort, sőt, jelezte, szakmai és morális okokból nem vállalja tovább a tréneri munkát.

Bagoly mellett még három játékos, Csordás Csaba, Fehér Zoltán és Horváth András is elhagyta a gárda táborát. A klubvezetés úgy döntött, hogy a négy futballista átadólistára kerül, megfelelő ajánlat esetén bármelyikük eligazolhat a Soprontól.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Milák Kristóf laza úszással mutatkozott be Párizsban

A 200 méteres pillangóúszás címvédője a legjobb idővel jutott tovább a középdöntőbe az előfutamból.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 30. 12:37
×
×
×
×