eur:
394.31
usd:
364.17
bux:
73451.78
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Éremért küzdhet Knoch Viktor a téli olimpián

Bekerült az A-döntőbe, így szinte biztosan pontot szerez Knoch Viktor a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres versenyén a torinói téli olimpián. Darázs Péter a B-döntőbe került.

Knoch Viktor minden várakozást felülmúlva bejutott a legjobb hat közé a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres számában a torinói téli olimpián. Darázs Péter a B-döntőben lesz érdekelt.

Knoch a címvédő amerikai Apolo Anton Ohno, a kínai Li Je (, a belga Pieter Gysel, a holland Cees Juffermans és az olasz Fabio Carta társaságában korcsolyázott - sokáig békében. Aztán Ohno elesett, később pedig a belga többeket meglökve szintén borult. Knoch ezt remekül kihasználta, és a második helyen ért célba Li mögött.

Óvások következtek, végül az amerikai negyedikként továbblépett, Gyselt pedig kizárták, aminek következtében a fejvédőjét behajította a jégre.

Ha Knoch végigfut a fináléban - azaz nem diszkvalifikálják valamilyen szabálytalanságért - olimpiai pontszerző lesz!

Darázs Péter az amerikai Alex Izykowskival, az olasz Európa-bajnok Nicola Rodigarival, a világcsúcstartó An Hjun Szóval, a kínai Li Csia-csünnel és a kanadai Mathieu Turcotte-tal volt egy mezőnyben.

A hajrában az esélyesek megnyomták az iramot, ám Darázs egy remek előzéssel az ötödikről feljött a negyedik helyre, és ezt azt jelenti, hogy a 7-12. helyért folytatja szereplését még az este.

Címlapról ajánljuk
Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember
Palasics Kristóf

Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember

Lendületet adhat a magyar férfi kézilabda-válogatottnak Argentína magabiztos legyőzése, a játékosok már Norvégia ellen készülnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×