eur:
391.05
usd:
360.13
bux:
73174.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Hewitt a negyeddöntőben esett ki

Az ausztrál Lleyton Hewitt a világranglistán 60. helyen álló olasz Andreas Seppitől kapott ki három játszmában a sydney-i torna negyeddöntőjében.

A hétfőn kezdődő Ausztrál Nyílt teniszbajnokságra készülő Hewitt már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerült a sydney-i tornán, miután 4:6, 7:5, 7:5-re kikapott az olasz Seppitől.

Az ausztrál klasszisnak - aki címvédőként indult a versenyen - két meccslabdája is volt, de a világranglistán 60. helyezett olasz teniszező nem adta fel a küzdelmet, és legyőzte a viadal korábbi négyszeres bajnokát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Történelmi csúcson a Richter

Történelmi csúcson a Richter

Reggel az ázsiai tőzsdéken többnyire emelkedést láthattunk a japán Nikkei vezetésével, ezt követően pedig az európai tőzsdéken is jó hangulatban indulhat a hét. Gazdasági események szempontjából csendes napra számíthatunk, a reggeli német kiskereskedelmi adat közzétételét követően nem várhatóak piaci hatással bíró események, a héten azonban több fontos GDP, illetve foglalkoztatottsági adat is érkezik majd. A magyar tőzsdén a nyitást követően kedvező a hangulat. A hazai nagypapírok közül a Richterre érdemes most különösen figyelni, miután a vállalat részvényei a nyitást követően nem csak új történelmi csúcsra emelkedtek, de a lélektani szempontból fontos 10 000 forintos szintet is áttörte az árfolyam.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×