eur:
391.05
usd:
360.13
bux:
73174.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Gravesennel pótólnák Keane-t Manchesterben

Dán sajtóértesülések szerint a Manchester United a téli átigazolási szezonban a Premier League-ben már korábban szerepelt Thomas Gravesennel szeretné megerősíteni a középpályás sorát.

Az Ekstra Bladet című dán napilap úgy tudja, hogy a manchesteri klub Roy Keane utódjaként képzeli el a robosztus középpályást, és akár 3,8 millió eurót is fizetne futballistáért a Real Madridnak.

A 29 éves dán válogatott középpályás tavaly januárban 3,5 millió euróért szerződött a madridi klubhoz az angol élvonalbeli Evertontól.

Vanderlei Luxemburgo vezetőedző távozása óta Gravesen kevesebb játéklehetőséget kapott az együttesnél, hiszen Juan Ramon Lopez Caro, az új vezetőedző inkább Pablo Garciát, Gutit vagy Sergio Ramost játszatja a védekező középpályás posztján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Történelmi csúcson a Richter

Történelmi csúcson a Richter

Reggel az ázsiai tőzsdéken többnyire emelkedést láthattunk a japán Nikkei vezetésével, ezt követően pedig az európai tőzsdéken is jó hangulatban indulhat a hét. Gazdasági események szempontjából csendes napra számíthatunk, a reggeli német kiskereskedelmi adat közzétételét követően nem várhatóak piaci hatással bíró események, a héten azonban több fontos GDP, illetve foglalkoztatottsági adat is érkezik majd. A magyar tőzsdén a nyitást követően kedvező a hangulat. A hazai nagypapírok közül a Richterre érdemes most különösen figyelni, miután a vállalat részvényei a nyitást követően nem csak új történelmi csúcsra emelkedtek, de a lélektani szempontból fontos 10 000 forintos szintet is áttörte az árfolyam.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×