eur:
392.92
usd:
352.1
bux:
73152.46
2024. augusztus 27. kedd Gáspár
Nyitókép: PIxabay

"A fegyverek elhallgattak" - összeáll és turnéra indul az Oasis

Egyelőre az Egyesült Királyságban és Írországban vannak koncertdátumok.

Az Oasis a britpop legendás együttese, amely 191-ben alakult és 2009-ben oszlott fel. Azért nem folytatták a zenélést, mert a párizsi Rock en Seine Fesztiválon a színfalak mögött Liam és Noel Gallagher összeverekedett. A testvérek viszálya sokáig tartott, ám most az együttes közösségi oldalán bejelentették, ismét összeáll az Oasis, és turnéra indul - vette észre a hvg.hu.

"A fegyverek elhallgattak. A csillagok összeálltak. A nagy várakozásnak vége. Gyertek megnézni. Nem lesz televíziós közvetítés" – írták a bejelentés utáni első posztban. Bár most még csak hazai és írországi helyszíneket jelentettek be, a tervek szerint más országokban is fellépnek majd.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico: egy golyó hihetetlen pusztítást tud végezni az emberi szervezetben

Robert Fico: egy golyó hihetetlen pusztítást tud végezni az emberi szervezetben

„Tudok dolgozni, de nem vagyok képes súlyt emelni” – tájékoztatott egészségi állapotáról Robert Fico szlovák miniszterelnök, aki ellen idén májusban követtek el merényletkísérletet. A kormányfő közölte, hamarosan nyilvánossá teszik a merényletről készült belügyi jelentést. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Robert Fico vezeti a pártelnökök bizalmi listáját.

Visszaüthet a Földnek a NASA kisbolygóvadászata

Olasz kutatók szuperszámítógép segítségével szimulálták, hogyan éri el a Földet a Dimorphos nevű aszteroidából kirobbant 1 millió kg törmelék, amit a NASA bolygóvédelmi tesztje hozott létre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.27. kedd, 18:00
Koren Balázs
matematika tanár, a ProSuli szakmai vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 24. 19:40
×
×
×
×