eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör
Cannes, 2018. május 14.Jane Fonda amerikai színésznő a Sink Or Swim (Le Grand Bain) című film vetítésére érkezik a 71. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2018. május 13-án. (MTI/EPA/Franck Robichon)
Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Újabb hírességek kapnak csillagot Hollywoodban, kiadták a listát

Jövőre 36 sztár, köztük Jane Fonda, Jessica Chastain, Colin Farrell és John Carpenter kap csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán - jelentették be a ceremónia szervezői.

Posztumusz csillaggal emlékeznek meg a 2016-ban elhunyt Prince-ről is. A teljes lista itt érhető el.

A csillaggal elismert zenészek között lesz 2025-ben Keith Urban és George Strait, valamint a Depeche Mode, a B-52s, a Green Day és az Isley Brothers is.

A televíziós sztárok közül Fran Drescher, Bill Nye és a South Park két alkotója, Trey Parker és Matt Stone szintén csillagot kap a sétányon.

A sztársportolók mezőnyéből pedig David Beckham brit labdarúgó és Orel Hershiser amerikai baseballjátékos részesül az elismerésben.

A hollywoodi Hírességek sétányán több mint 2700 csillagot szenteltek már a szórakoztatóipar kiválóságainak. Az új csillagok felavatásának pontos idejét később közlik.

Címlapról ajánljuk

Az orosz elnök ésszerű kompromisszumról beszélt

Oroszország kész észszerű kompromisszumokra az ukrajnai rendezés érdekében, de érdemi tárgyalások nem folynak - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök pénteken a Rosszija 1 televíziós csatornának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
Gazdasági semlegesség helyett a gazdasági senkiföldjére kerülhet Magyarország Trump visszatérésével

Gazdasági semlegesség helyett a gazdasági senkiföldjére kerülhet Magyarország Trump visszatérésével

A 2024-es amerikai elnökválasztás sorsdöntő pillanatnak ígérkezik az Európai Unió és a közép- és kelet-európai (KKE) régió számára. Donald Trump esetleges visszatérése a Fehér Házba aggodalmakat és vitákat váltott ki az Európára gyakorolt gazdasági következményekről. Több elemzés is azt mutatja, hogy egyértelműen káros lenne a republikánus jelölt megválasztása, és az egyik legnagyobb vesztes Magyarország lehet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×