eur:
392.95
usd:
361.88
bux:
73323.25
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Sinead OConnor Grammy-díjas ír énekesnő koncertje a budapesti Akvárium Klubban 2019. december 9-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

"Semmi gyanús körülmény" - mégis vizsgálják Sinéad O'Connor halálát

Brit sajtóértesülések szerint egyelőre nem tudni, hogy miben halt meg Sinéad O'Connor, a rendőrség nem talált semmilyen gyanús körülményt az ír énekesnő halálával kapcsolatban.

Az 56 évesen elhunyt világsztár életjeleket nem mutató testét szerda délelőtt, helyi idő szerint röviddel 11 óra után találták meg London délkeleti részén lévő lakásán. Az énekesnőt a helyszínen halottnak nyilvánították - értesültek a hírportálok rendőrségi forrásból.

A család szerdán este értesítette az ír médiát a hányatott életű énekesnő elhunytáról.

A Sky News tévécsatorna szerint Sinéad O'Connor két hete tudatta rajongóival egy videóban a Twitteren, hogy 23 év távollét után visszatért a brit fővárosba. Azt mondta, boldog, hogy újra otthon van, és egy újabb albumot és világkörüli turnét jelentett be.

Az énekesnő fia, Shane tavaly 17 évesen önkezével véget vetett az életének, a tragédia után Sinéad O'Connor kórházba került. Előtte jelezte a közösségi médiában, hogy őt magát is foglalkoztatja az öngyilkosság gondolata.

A dublini születésű, extravagáns viselkedéséről is ismert énekesnő a popzene történetének egyik hírhedt lázadója volt. 1990-ben vált világszerte ismertté a Nothing Compares 2 U című dallal. Tíz albuma jelent meg.

Címlapról ajánljuk

Rajtaütés Németországban: iszlám központokra csapott le a rendőrség több tartományban is

Az önálló tartománynak számító Hamburgban és több más németországi tartományban radikálisnak tartott iszlám központokat kutatott át a rendőrség. A hatósági razziákra a hajnali órákban került sor, ezúttal is Nancy Faeser belügyminiszter utasítására. Hasonló országos rajtaütés volt tavaly novemberben is. Az egyesületeket a terrorizmus támogatásával, illetve alkotmányellenes tevékenység folytatásával gyanúsítják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×