eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Johnny Depp amerikai színész távozik pere újabb tárgyalási napja után a londoni legfőbb királyi bíróságról 2020. július 28-án. Depp rágalmazásért indított pert a The Sun brit napilap kiadói csoportja, a News Group Newspapers és a bulvárlap felelős szerkesztője, Dan Wootton ellen egy 2018-ban közölt cikkért, amely szerint a színész bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznőt.
Nyitókép: MTI/EPA/Vickie Flores

Kínos ok miatt lett botrány a sztárzenekar budapesti fellépéséből - pedig Árpa Attila is készült a bulira

Alig egy órával a koncert megkezdése előtt mondták le a Hollywood Vampires zenekar budapesti fellépését. MOstanra kiderült, hogy miért.

Kedden elmaradt a Papp László Sportarénában a Johnny Depp és Alice Cooper zenekara, a Hollywood Vampires fellépése.

Az hamar kiderült, hogy a közismert színésszel történt valami, de nem lehetett tudni, hogy pontosan micsoda. Mára kiderült, hogy Johnny Depp annyira berúgott, hogy nem tudott színpadra állni - írja a Blikk.

Még orvost is kellett hívni a szállodába.

A lap információja szerint "minden elő volt készítve, a színpad állt, a háttérstáb is készen állt a bulira. Fel sem merült, hogy baj lehet, főleg, hogy a zenekar tagjai a délutánra beütemezett hangbeállást is megcsinálták. Senki nem gondolt bele többet abba sem, hogy Johnny Depp ezen nem vett részt, az ő mikrofonját is beállította egy munkatárs, de ez az ilyen sztároknál nem szokatlan" – magyarázta a hírforrás.

A bennfentes szerint Depp "túltolta a rocksztárságot".

Pedig számos magyar celeb is készülődött, köztük Árpa Attila is.

Mindenesetre a szervezők a jegyekről annyit közöltek: dolgoznak az ügyön és "az információkat hamarosan megosztják a közönséggel". Johnny Depp amúgy azóta távozott Budapestről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×