eur:
394.56
usd:
365.56
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pexels.com

Magyarországra is lesújt a Netflix – sokba fog kerülni

Akik eddig megosztották a jelszavukat, most egy levelet fognak kapni a cégtől.

Régóta tudható, hogy a Netflix fel akar lépni azokkal a felhasználókkal szemben, akik esetében több háztartás használja ugyanazt az előfizetést. A jelszómegosztást más országokban már megszüntették, most hazánkat is elérte a változás. Akik eddig megosztották a jelszavukat, most egy levelet fognak kapni a cégtől - írja az rtl.hu.

Ez azt jelenti, hogy hamarosan vége lesz azoknak az időknek, amikor az emberek megosztották egymással a belépési adataikat, hogy egy előfizetést többen használjanak.

A bejelentékből az egyelőre nem derült ki, mi történik akkor, ha a platform érzékeli, hogy továbbra is jelszómegosztás történik.

A felhasználóknak egyébként segíteni is próbál a cég: az eddig használt vendégfiókok átalakíthatóvá válnak egyedi előfizetéssé, az alapdíj mellett 990 forintért továbbra is meg lehet majd osztani egymás között az előfizetést.

Címlapról ajánljuk
Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Az utóbbi évek nagy sikereinek hatására megnőttek a szurkolói elvárások a magyar labdarúgó-válogatottal szemben, Svájc ellen azonban szembejött a fájdalmas valóság – mondta az InfoRádióban a magyar férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Kemény Dénes szerint a helyén kell kezelni a magyar csapat Eb-szereplését, Marco Rossit pedig képesnek tartja arra, hogy újra nagy eredményeket érjen el.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan a tűzszüneti felvetésnek

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×