eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Lisszabon, 2018. május 12.Siklósi Őrs, az AWS zenekar énekese előadja a Viszlát nyár című dalukat az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében Lisszabonban 2018. május 12-én. A nemzetközi döntőben 26 produkció verseng a győzelemért. (MTI/EPA/José Sena Goulao)
Nyitókép: JOSÉ SENA GOULAO

Újabb részletek a fiatal magyar sztár haláláról

Siklósi Örs tragikusan fiatalon, 29 éves korában hunyt el. Az AWS frontemberének halála sokaknak okozott megrázkódtatást az országban. Az énekes testvére most nyilatkozott öccse halálának körülményeiről.

Száz beteg közül mintegy nyolcvan kigyógyul a leukémiából, így reménykedtünk, hogy Örs nem a húsz közé tartozik majd - nyilatkozta Siklósi Máté a Best magazinnak.

Mint mondta, júliusban diagnosztizálták öccsénél a betegséget.

Örs átesett egy transzplantáción is, a testvérem adott neki sejtet, jobban lett, de állítólag

végül az immunrendszere fellázadt a kezelések ellen

– mondta el a magazinnak Máté.

Hozzátette, elmondhatatlan fájdalom a család számára Örs elvesztése, de keresztény hitük segíti őket átvészelni ezt a nehéz időszakot.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×