eur:
394.86
usd:
367.69
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Washington, 2016. december 5.Ringo Starr, angol zenész, a Beatles egykori popzenekar dobosa a Kennedy Központ Előadóművészi Díjainak átadása alkalmából az amerikai elnök által adott fogadáson a washingtoni Fehér Ház Keleti termében 2016. december 4-én. (MTI/EPA/ISP pool/Aude Guerrucci)
Nyitókép: Aude Guerrucci

Ezt csinálta Ringo Starr az öt hónapos szobafogság alatt

Zoom In címmel új albumot készített Ringo Starr, akinek Paul McCartney, Dave Grohl és Finneas segített a dalok és a felvételek elkészítésében.

Az egykori Beatles együttes dobosa otthonának stúdiójában rögzítette az öt számot tartalmazó albumot a koronavírus-járvány idején, április és október között.

A Universal kiadó fogja megjelentetni márciusban, ám Ringo Starr a YouTube-on a héten bemutatta Here's To The Nights című dalát, amelyet Diane Warren dalszerzővel írt - adta hírül a CCN amerikai hírtelevízió.

Zenésztársa, Paul McCartney is új albummal jelentkezik pénteken. A szintén karanténalbum teljes izoláltságban született az ex-Beetle házi stúdiójában.

A McCartney III című albumon a zenész játszik valamennyi hangszeren és minden dalt ő ad elő. Néhány dala tükrözi a pandémia helyzetét, ugyanakkor McCartney jövőbe vetett optimizmusát is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 12:45
×
×
×
×