eur:
391.12
usd:
358.84
bux:
72422.93
2024. július 16. kedd Valter
Törőcsik Mari Galileo Galilei szerepében Bertolt Brecht Galilei élete című drámájának fotóspróbáján a Nemzeti Színházban 2016. március 18-án. A színdarabot március 20-án mutatják be Zsótér Sándor rendezésében.
Nyitókép: MTI Fotó: Kallos Bea

Drámai bejelentést tett Törőcsik Mari, nagy feladat vár rá pár nap múlva

Rettenetesen megviselte Andorai Péter halála, és az, hogy egyre több régi kollégáját kell elsiratnia. 

Lassan mindenki meghal, akivel együtt dolgoztam a pályámon, elveszítem a kollégáimat, a barátaimat, emiatt

lelkileg teljesen tönkre vagyok menve.

Szomorú vagyok, hogy Péter is itt hagyott bennünket – mondta a Blikknek a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Nemzet Színésze, akit telefonon, az otthonában ért el a bulvárlap,

Amikor az egészsége felől érdeklődtak, azt mondta, annak örül, hogy össze tudja szedni magát, utalva arra, hogy nagy feladat vár rá hamarosan. Február 25-én ül össze a bizottság – amelynek ő is tagja –, hogy kiválasszák, ki legyen Andorai Péter halála után az új Nemzet Színésze.

Törőcsik az elsők között kapta meg a kitüntetést még 2000-ben, rajta kívül már csak a 92 éves Máthé Erzsi birtokosa 20 éve a címnek.

Címlapról ajánljuk
Olyan következik az EP életében, ami már rég nem volt

Olyan következik az EP életében, ami már rég nem volt

Kedden alakul meg az új Európai Parlament, ahol a plenáris ülés első napján a 720 képviselő elnököt és alelnököket választ. A legtöbb, 96 képviselőt Németország delegálhatta, a második Franciaország 81, a harmadik Olaszország 76 fővel. Magyarországról 21 képviselő vesz részt az EP munkájában.

Kötéssel a fülén, ikonikussá vált mozdulattal jelent meg Donald Trump – videó

A Republikánus Párt elnökjelöltje először mutatkozott nyilvánosan az ellene elkövetett merénylet óta.
VIDEÓ
Mélyrepülés és tartós válság - Egy emberként várta mindenki az ingatlanpiaci csodát

Mélyrepülés és tartós válság - Egy emberként várta mindenki az ingatlanpiaci csodát

Sokak számára nagy csalódást okozott 2011 az ingatlanpiacon, miután a válság harmadik évében még mindig nem volt nyoma a kilábalásnak. Minden abba az irányba mutatott, hogy továbbra sem érte el a mélypontot a piac: a lakásárak tovább csökkentek, a lakásépítések száma szabadesésben zuhant és az irodapiaci üresedés is nagyon magas szinten stagnált, miközben a finanszírozási feltételek sem javultak, és megszületett a következő év elején életbe lépett "plázastop" törvény. Nézzük, mi történt még 2011-ben, és miről szólt az akkori Property Investment Forum konferencia!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 14. 17:04
×
×
×
×