eur:
394.95
usd:
367.81
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Curtis (Széki Attila, b) és Majka (Majoros Péter) a Majka & Curtis koncertjén a 26. VOLT Fesztiválon a soproni Lővér kempingben 2018. június 30-án.
Nyitókép: MTI/Nyikos Péter

Drogfüggőség miatt feloszlott a legnépszerűbb magyar zenészpáros

Majka nem lép fel többet eddigi társával, Curtisszel, aki állítólag drogfüggő.

A SZIN-fesztiválon fellépés közben jelentette be Majka, hogy megszakítja a közös munkát társával, Curtisszel a rapper drogproblémái miatt. A kettős az egyik legnépszerűbb hazai zenei formáció tagja, a YouTube-on a számait több millióan nézik, a legnépszerűbb, Belehalok című slágert már több mint ötvenmilliószor játszották le.

A korábban televíziós valóságshow-ban feltűnő, majd tévés műsorvezetőként is dolgozó Majka a Facebook-oldalán részletesen is beszélt a szakítás okáról.

"Egy fájdalmas, és tehetetlen bejegyzést kell közzétennem! Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt inkább az egyik családtagomat!!!

Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön ... a kábítószer!!"

- írja a bejegyzésében, majd részletesen leírja, hogy az elmúlt öt évben minden megtett azért, hogy jó útra térítse barátját. A kudarcba fulladt próbálkozások után most döntött úgy, hogy elválnak útjaik, mert nem kockáztathatja tovább a 19 tagú produkció működését.

"2 hónapja egy általa az utolsó pillanatban lemondott buli után adtam egy utolsó ultimátumot, és próbáltam megint segítséget szerezni, hátha sikerülni fog. Elküldtem a legjobb magyar professzorhoz, aki ilyen, sőt keményebb drogosokkal foglalkozik. Nem sikerült. Azt hiszem egyszer ment el hozzá..." - írja Majka, és posztjában elköszön társától.

Curtis szintén a Facebookon reagált a hírre, amelyről azt állítja: igaz. Mármint, hogy nem folytatják együtt Majkával.

"Ez egy hosszú út vége de egy új kezdete! Mostantól külön járunk fellépni és ne aggódjatok, jönnek az új dalok ugyanúgy.

Lehet itt a másikra köpködni, de mindenkinek megvan a keresztje, és mindenkinek megvan a drogja. De én megmaradok úriember..."

- írja a rapper, aki ennél többet nem hajlandó nyilatkozni az ügyben.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 12:45
×
×
×
×