eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Dima karácsonya a Fővárosi Nagycirkuszban

Klasszikus produkciókkal fűszerezett új műsorral várja szombattól a közönséget a Fővárosi Nagycirkusz.

A Dima karácsonya című műsor története szerint egy Dimitrij nevű kisfiú karácsonykor egy olyan csodavilágot álmodik a porondra, ahol az elefánt táncra perdül, fehér galambok szállnak a magasban, a vadállatok pedig megszelídülnek és békében élnek az emberrel. A Fővárosi Nagycirkusz klasszikus cirkuszműsora a különböző állatszámok mellett akrobata- és zsonglőrprodukcióval, valamint görgő-, rúd- és levegőszámokkal várja a közönséget - közölte az intézmény.

A műsorban az ukrán Alex Mruz egy görgőszámot mutat be, Eva Szwarcer Németországból pedig egy rúdszámmal kapcsolódik az előadáshoz. Látható lesz továbbá a kazah Abdikerim Aisulu és Timur Akhtoty galambszáma, és fellép a Kazah Állami Cirkusz akrobatacsoportja is, akik kreatív módon ötvözik a levegő- és a talajakrobatika műfaját.

Látható lesz a műsorban továbbá a kubai Havana Flying csoport levegő száma, a román Duo Arkan és oroszlánjai, Komenda Zsófia egy levegő-rúd produkciót mutat be, Zodieru Krisztián elefántidomítással készül, az olasz Emiliano Sanchez Alessi zsonglőrszámot ad elő, de fellép a magyar erőemelő csoport, a Trio Power Line is. Az orosz Markin család, a családfő Roman, felesége Elena és fia Dima egy perzs, azaz cirkuszi rúd számot mutat be a budapesti közönségnek.

A műsorban fellép a Baross Imre Artistaképző diákjaiból álló High5 nevű formáció is, akik azt a Men In Black című gumiasztalszámukat adják elő, amellyel októberben elnyerték a wiesbadeni XXV. Európai Ifjúsági Cirkuszfesztivál aranyérmét és közönségdíját egyaránt.

Az előadást január 8-ig láthatja a közönség.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×