eur:
401.98
usd:
366.72
bux:
73647.63
2024. október 4. péntek Ferenc

Filmszemle: 30 ezer eladott jegy

A kísérleti- és kisjátékfilmek továbbra is nagyon népszerűek a Filmszemlén, a játékfilmek között Alföldi Róbert Nyugalom és Gigor Attila A nyomozó című alkotása vonzza a legtöbb nézőt - mondta az InfoRádiónak Kozma Ilona, a szervezőbizottság elnöke.

Már több mint 30 ezer jegyet adtak el a szemlés vetítésekre, az érdeklődés pedig akkora, hogy a hétvége után újra pótvetítéseket kell tartani - mondta az InfoRádiónak a Filmszemle szervezőbizottságának elnöke.

Kozma Ilona közölte: jelenleg két nagyjátékfilmre kíváncsiak a legtöbben, az egyik Gigor Attila alkotása, A nyomozó - amelyet mind a közönség, mind a kritikusok dicsérnek -, a másik pedig Alföldi Róbert Nyugalom című filmje.

Hétfőn lezárul a szemlepremierek sora, kedden ismétlések és nyilvános zsűriviták lesznek, emellett újra levetítik az összes kísérleti és kisjátékfilmet - tette hozzá a szervezőbizottság elnöke.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Árokszállási Zoltán: az MNB is léphet, ha nagyon gyengül a forint

Árokszállási Zoltán: az MNB is léphet, ha nagyon gyengül a forint

Továbbra is 401 felett jár a forint az euróval szemben. Bár péntek reggel a hazai fizetőeszköz valamelyest erősödött, de egyelőre úgy tűnik, nem tud a 400-as szint alá kerülni. A forintgyengülés okairól és következményeiről az MBH elemzési centrumának igazgatóját kérdeztük.

Ígéretekkel és üzenetekkel alakult meg a Fővárosi Közgyűlés – cikkünk frissül

Minden korábbinál sokszínűbb Fővárosi Közgyűlést vezet mostantól Karácsony Gergely főpolgármester, a 33 fős testületben 10 fideszes és 10 Tisza párti képviselő ül vele szemben. A frakciók megtartották bemutatkozásukat. A közgyűlés levette a napirendről az szmsz vitáját és elfogadását, a vita akörül alakult ki Karácsony Gergely és a többség között, hogy lehet-e olyan módosító indítványokról szavazni, amelyet nem a főpolgármester nyújt be.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×