eur:
397.24
usd:
357.75
bux:
74085.56
2024. október 1. kedd Malvin

Még egy sztrárnak sem áll jól, ha a bevándorlókat szidja

A Smiths egykori énekese bepereli a New Musical Expresst, amiért nem kért bocsánatot tőle egy cikkért, amely a zenész bevándorlással kapcsolatos nézeteit boncolgatta. Az NME közölte: jogászaik vizsgálják az ügyet.

A lap amiatt kritizálta Steven Morrisseyt, mert állítólag azt mondta egy riporternek, hogy Nagy-Britannia a sok bevándorló miatt elvesztette identitását.

A New Musical Express szerint az énekes a többi között kijelentette: "Habár semmi bajom nincs a külföldiekkel, azt kell mondanom, minél nagyobb léptékű a beáramlásuk, annál több tűnik el a brit identitásból. Tehát az ár, amit fizetni kell, hatalmas".

Németország tökéletesen német maradt, és Svédország is megőrizte sajátosságait. De ha Angliába utazol, akkor elképzelésed sincs, hogy melyik országban jársz - tette hozzá állítólag az énekes.

A 48 éves Morrissey az elmúlt tíz évet Rómában és Los Angelesben töltötte. A zenész nyilvánvalóan arra a kérdésre válaszolt, hogy elképzelhető-e visszatérése az Egyesült Királyságba.

Egy következő interjúban, amely ezekkel a megjegyzéseivel foglalkozott, a zenész közölte: amit mondott azt lehet úgy értelmezni, hogy ő a bevándorlás robbanásszerű növekedése miatt nem szeretne Angliában lakni, de ez egyáltalán nem lenne igaz.

Más okok miatt találnám nehéznek ott az életet, így a magas árak és a feszültség miatt - mondta Steven Morriessy.

Állítólag ehhez hozzátette: nem gondolja, hogy kijelentései "gyújtó hatásúak" lettek volna, mindössze egy tényt állapított meg.

A vitatott cikk szerzője, Tim Jonze szabadúszó újságíró közölte: nem fogadja el az énekes kommentárját, és azokat sértőnek tekinti.

Hozzátette: már kérte, hogy a nevét távolítsák el a lap internetes oldaláról, mert a cikkét átírták.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×