eur:
397.24
usd:
357.75
bux:
74085.56
2024. október 1. kedd Malvin

Ingyen adta a termékét? Súlyos hiba volt!

Nem jelölhető a következő a Brit Award könnyűzenei díjra a Radiohead és Prince, mivel albumuk nem került kereskedelmi forgalomba.

A díjért azok az előadók indulhatnak, akiknek az albuma felkerül az eladási listák első 75 helyére.

A Radiohead In Rainbows című lemeze nem került kereskedelmi forgalomba, az albumot a rajongók az internetről tölthették le.

Az együttes zenéjét letöltők maguk határozták meg, hogy mennyi pénzt fizetnek a tíz számért.

A Radiohead eddig nem hozta nyilvánosságra, hogy mennyi pénz gyűlt össze október óta, de azt a sajtóértesülést, amely szerint a letöltők kétharmada egyetlen pennyt sem szánt a lemezre, visszautasította.

Az együttes december 31-én CD-én és bakeliten is kiadja az In Rainbows-t, így a 2009-es díj jelöltjei között lehet majd.

Prince azért marad ki a legjobb nemzetközi férfi előadók versengéséből, mert albuma, a Planet Earth egy lap "mellékleteként" jelent meg mintegy hárommillió példányban.

A díjátadót 2008. február 20-án tartják Londonban, az esemény házigazdája, a Black Sabbath énekese, Ozzy Osbourne és felesége, Sharon lesz.

A jelöltek és a győztesek többségét egy ezerfős testület választja ki, amelyben zenekritikusoktól kezdve diákokig számos réteg képviselője foglal helyet. Négy díjat a közönség ítél oda. Bizonyos díjak győztesét különböző médiumok hallgatói, nézői választják ki.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×