eur:
397.54
usd:
360.18
bux:
72204.55
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Magyar filmsiker Amerikában

Jól szerepelt az Egyesült Államokban Antall Nimród rendező új filmje, amely az első hétvégén visszahozta a ráfordított költségek majdnem a felét.

A Kate Beckinsale és Luke Wilson főszereplésével készült Elveszett szoba című film 7,6 millió dollárt, vagyis 1 milliárd 330 millió forintot jövedelmezett a bemutatót követő első hétvégén; ez a nézettségi lista negyedik helyéhez volt elég.

A Kontroll rendezőjének új filmje Alfred Hitchcock Psycho című mozijára hasonlít a leginkább. Az életükért egy útszéli motelben küzdő házaspárról szóló horrort 19 millió dollárból forgatták.

A film vasárnap este a magyar közönség előtt is bemutatkozott, amikor a Titanic filmfesztivál zárógáláján telt ház előtt vetítették le a budapesti Uránia moziban.

Címlapról ajánljuk

Ilyen Budapestet szeretne Karácsony Gergely - terveiről nyilatkozott a főpolgármester

Otthonosabb, zöldebb és szolidárisabb Budapestet szeretne az október 1-jén kezdődő új főpolgármesteri ciklusában Karácsony Gergely. A városvezető az InfoRádióban a paralimpikonok budapesti fogadásán arról is beszélt, hogy egy olimpiai és paralimpiai rendezést össze lehetne kötni a főváros teljes akadálymentesítésével 2036-ra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×