eur:
394.11
usd:
364
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Western a nyers hal jegyében

Quentin Tarantino amerikai rendező is feltűnik az első "szusi" westernben. A Ponyvaregény készítője egy "rejtélyes férfi" kisebb szerepét játssza majd a Sukiyaki Western Django című filmben, amelyet a héten kezdtek el forgatni Japánban.

A filmet Takashi Miike rendezi, aki szélsőségesen erőszakos filmjeivel szerzett hírnevet magának.

Tarantino rövid szerepével tulajdonképpen csak "rendezi számláját", hiszen a japán rendező is feltűnt az amerikai kollégája producerségével készült Motel című moziban.

Egy ilyen film készítése régi álma Miikének. Édesapja nagy rajongója volt az olasz spagetti westerneknek, és Miike mindig is el akarta készíteni a sajátját - mondta a film producere.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 31. 15:14
×
×
×
×