eur:
401.89
usd:
370.47
bux:
74214.86
2024. október 21. hétfő Orsolya
Nyitókép: Pexels.com

Visszahívhatják Szoboszlai Dominik kocsiját

Több mint 400 autót hív vissza a Lamborghini.

A Lamborghini 455 Revueltót hív vissza, melyek 2023. április 27. és 2024. szeptember 27. között készültek – legalábbis az amerikai piacra került példányokat biztosan vissza kell vinni.

A visszahívás oka, hogy az első utasoldali ablaktörlő kart az ablaktörlő motorral összekötő rúd meghajolhat, és elválik az ablaktörlő motortól. A visszahívott autókban a Lamborghini kicseréli a hibás egységet egy új, másmilyen anyagösszetételű darabra - írja a HVG.

Azt nem tudni, hogy a probléma érinti-e Szoboszlai Dominik autóját is, akit a napokban Budapesten videóztak le egy ilyen autóban, de a fent említett gyártási időszak miatt könnyen elképzelhető.

@ganajturo_

szobolobodobo

♬ som original - eices

Az autó az Aventador utódjaként érkezett a Lamborghini modellkínálatának élére. A Revuelto 6,5 literes, tizenkét hengeres szívó benzinmotorral rendelkezik, amelynek csúcsteljesítménye 825 lóerő.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: Észak-Korea már most is nagyon jól keres az orosz–ukrán háborúval

Kaiser Ferenc: Észak-Korea már most is nagyon jól keres az orosz–ukrán háborúval

Az ukrán elnök szerint tízezer észak-koreai katonát vetne be Oroszország a fronton. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense az InfoRádióban azt mondta: Oroszország külföldön is toboroz, az észak-koreaiak jelenlétére azonban egyelőre nincs bizonyíték, de nem is lehet kizárni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×