eur:
394.95
usd:
356.57
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje a republikánusok elnökjelölő országos gyűlésén a Wisconsin állambeli Milwaukee Fiserv Forum sportcsarnokában 2024. július 15-én. Két nappal korábban merényletet kíséreltek meg Trump ellen, a lövés a fülét érte.
Nyitókép: Allison Dinner

Lövések dördültek el Donald Trump közelében

A volt elnök védelméért felelős titkosszolgálat és Donald Trump kampánycsapata is azt közölte, hogy a politikus biztonságban van.

Lövések dördültek el Donald Trump közelében vasárnap Floridában, miközben a republikánus elnökjelölt egy golfpályán tartózkodott.

A volt elnök védelméért felelős titkosszolgálat és Donald Trump kampánycsapata is azt közölte, hogy a politikus biztonságban van.

A hatóságok tájékoztatása szerint vizsgálják az eset körülményeit. Egyelőre nem tudni, mi volt a lövések célpontja, ahogy azt sem, hogy a golfpálya területén, vagy azon kívül adták-e le. A rendőrség egy AK-47 gépkarabélyt foglalt le, és az incidenshez köthető autó is a hatóság őrizetében van.

A helyi rendőrség keleti parti idő szerint délutáni órákra ígért sajtótájékoztatót.

Donald Trump ellen július 13-án a Pennsylvania állambeli Butler városban egy választási gyűlésen merényletet kíséreltek meg. Akkor a támadót, a 20 éves Thomas Matthew Crooks-t a hatóságok semlegesítették, és életét vesztette. A merénylet során egy ember életét vesztette, ketten súlyosan megsebesültek, míg Donald Trump a fülén könnyebb sebesülést szenvedett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×