eur:
394.43
usd:
353.07
bux:
0
2024. augusztus 27. kedd Gáspár
DAGENHAM, ENGLAND - AUGUST 26: Fire teams attempt to extinguish a major fire in an apartment block on August 26, 2024 in Dagenham, England. Over 100 residents have been evacuated after a fire engulfed a tower block in east London. Fire services were called to the blaze at 2:44 this morning. The building was undergoing works to remove unsafe cladding, similar to that used on Grenfell Tower. (Photo by Leon Neal/Getty Images)
Nyitókép: Leon Neal/Getty Images

Kigyulladt a tűzbiztonsági problémáiról hírhedt londoni lakóépület – videó

Több mint száz ember kellett evakuálni egy lángokban álló épületből London keleti Dagenham városrészében – közölte hétfőn a brit főváros tűzoltósága.

A tájékoztatás szerint 225 tűzoltót riasztottak a kereskedelmi célokat is szolgáló lakóépülethez, ahol nagyszabású mentőakciót indítottak az esetlegesen bent rekedt emberek fellelésére.

Andy Roe, a helyi tűzoltóság parancsnoka szerint az épület tűzbiztonsági problémáiról volt ismert.

Margaret Mullane parlamenti képviselő úgy fogalmazott, hogy a tűzeset minimális számú sérülésekhez vezetett a hatóságok gyors reagálása miatt.

Címlapról ajánljuk
Csiki Varga Tamás: több módon is segíti az ukránok harcát az új fegyverük

Csiki Varga Tamás: több módon is segíti az ukránok harcát az új fegyverük

Új fegyvert fejlesztettek ki Ukrajnában a rakéta és a drón ötvözetéből. Csiki Varga Tamás, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézetének tudományos főmunkatársa szerint az eszközzel gyorsabban és jóval távolabbi oroszországi célpontokra is csapást tud mérni az ukrán hadsereg, de nem csak ebben szolgálja a céljaikat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.27. kedd, 18:00
Koren Balázs
matematika tanár, a ProSuli szakmai vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×