eur:
392.66
usd:
361.56
bux:
72745.29
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
Nyitókép: Pexels.com

Újabb rejtélyes haláleset történt Moszkvában

Valentyina Bondarenko már az orosz gazdasági élet sokadik meghatározó szereplője, aki Oroszország Ukrajna elleni inváziója óta úgy hal meg, hogy kizuhan az ablakon.

Meghalt Valenytina Bondarenko vezető orosz közgazdász, miután kiesett saját lakása ablakán – közölte az orosz állami média a Newsweek szerint, amit a hvg.hu szemlézett. A 82 éves Bondarenko az Orosz Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Intézetének egyik meghatározó kutatója volt.

A mentőszolgálat szerint a közgazdász hétfő este zuhant ki az ablakon. „Kiesett a lakása ablakán, sajnos már nem lehetett megmenteni, sérülései az élettel összeegyeztethetetlenek voltak” – nyilatkozta egy forrás. Bondarenko Moszkvában élt, halálról kedden számolt be az orosz sajtó.

Bondarenkohoz hasonlóan az orosz gazdasági élet számos vezetője halt meg azt követően, hogy kizuhantak egy ablakon. Legutóbb decemberben Vlagyimir Putyin orosz elnök egy párttársa hunyt el ilyen körülmények között, de hasonlóan ért véget többek között a Lukoil vezetőjének élete, valamint Pavel Antov milliárdos is így halt meg, de bankár és köztisztviselő is zuhant le a közelmúltban Oroszországban – emlékeztet a magyar hírportál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.26. péntek, 18:00
Sós Csaba
a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×