eur:
390.86
usd:
357.2
bux:
72378.99
2024. július 17. szerda Elek, Endre
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Unsplash.com

Szakadékba zuhant egy utasokkal teli busz Peruban – videó

Legalább 25 ember életét vesztette és 17 megsérült Peru hegyvidéki területén kedden egy távolsági busz balesetében - közölte Ayacucho régió egészségügyi hivatala.

A busz hajnalban megcsúszott az autópályán az Andokban fekvő Ayacucho régióban, felborult, majd körülbelül 200 méteres lejtőn zuhant lefelé – közölte Jhonny Rolando Valderrama, az autópálya-védelmi osztály vezetője az Andina állami hírügynökséggel.

Beszámolója szerint a baleset a Los Libertadores autópályán történt az ország középső részén, az Andokban található Ayacuchónál, ahol a mentési munkálatok jelenleg is folynak.

Egy vezető rendőrtiszt azt mondta, hogy az első információk szerint a buszban 42 utas tartózkodott.

A halálos buszbalesetek gyakoriak Peruban, ahol sok ilyen jármű közlekedik bizonytalan hegyi utakon, vagy nem megfelelően képzett sofőrök irányítása mellett.

Áprilisban legalább 25 ember halt meg, amikor egy busz folyóba zuhant Peru északi részén, Cajamarca régióban, míg tavaly szeptemberben legalább 24 ember halt meg egy hasonló balesetben Anco régióban.

(Címlapképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.17. szerda, 18:00
Navracsics Tibor
közigazgatási és területfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 17. 09:55
×
×
×
×