eur:
394.28
usd:
355.72
bux:
0
2024. augusztus 20. kedd István
Nyitókép: Wizz Air

Közel egy napja vesztegelnek Nizzában egy Wizz Air-járat utasai

A nizzai repülőtéren rekedt, Budapestre tartó utasok között volt Hajdú Péter is, aki közvetítette az eseményeket.

Vasárnap délután öt órakor kellett volna elindulnia Nizzából egy menetrend szerint közlekedő Wizz Air-gépnek, és röviddel hét óra előtt már be is kellett volna érkezzen Budapestre, csakhogy sem a gép, sem semmiféle helyettesítő járat nem indult el azóta a várakozó utasokkal - írja az utasok, így Hajdú Péter Instagramon közzétett beszámolója alapján is a Telex. Úgy tudni, meghibásodott a repülőgép.

A médiaszemélyiség legközelebb 19:30-kor posztolt, amikor az ígért pót-időpontban (19:30-kor) ismét nem tudott elindulni a gép, és az információt szolgáltató reptéri munkatárs azzal távozott, hogy hamarosan jön egy másik kolléga. Mint írta, az utasok türelmetlensége addigra már érzékelhető volt.

Hajdú Péter későbbi bejegyzése szerint sem a gépnél, sem az információs pultnál nem volt senki. Azt írta, az emberek egyre ingerültebbek lettek, nem tudták, hol fognak éjszakázni. Következő posztjában azzal folytatta, hogy másnap 9:40-kor indul majd egy gép, és állítólag a társaság azt tanácsolta a várakozó utasoknak, hogy aludjanak, ahol tudnak, később megtérítik.

Mint írja a lap, Hajdú Péter a cikk írásakor már úton volt hazafelé egy Air France gépen, ám a Wizz Air több utasa még mindig Nizzában várakozik – erről délelőtt egy olvasó is írt. A lap olvasója szerint a legújabb indulási időpont 13:40, de továbbra sem kapnak információt, kupont csak külön kérésre kapnak, a repülőtársaság honlapjára hivatkozva.

Címlapról ajánljuk
A hűtlenségben kettős mérce tapasztalható itthon - mondja egy kutatás
csalfaság

A hűtlenségben kettős mérce tapasztalható itthon - mondja egy kutatás

A magas társadalmi státusz és a jó anyagi helyzet kevésbé fontos szempont a magyar embereknek a párkeresésnél, a többség inkább a figyelmességet, az érzelmi intelligenciát és a hűséget részesíti előnyben – mondta az InfoRádióban Bojár Ábel, az Opinio Institute kutatási igazgatója. Hozzátette: felmérésük alapján mind az érzelmi, mind a testi hűség nagyon fontos a magyarok számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
Augusztus 20-i tűzijáték: ilyen időjárás várható Budapesten

Augusztus 20-i tűzijáték: ilyen időjárás várható Budapesten

Az augusztus 20-i államalapítási ünnepség záró, és leglátványosabb eleme a 21 órakor kezdődő és 30 percen át tartó tűzijáték Budapesten, amelyre hagyományosan több százezer embert várnak a fővárosi helyszínekre. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen időjárás várható ebben az időszakban, lesz-e például eső, vagy vihar, és ezt az esemény lebonyolításáért felelős operatív törzs is szorosan követi.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 19. 20:10
×
×
×
×