eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
A Boeing Co. 777-300ER aircraft operated by Singapore Airlines Ltd. on the tarmac at Suvarnabhumi Airport in Bangkok, Thailand, on Wednesday, May 22, 2024. A British man was killed and seven other people were critically injured after the Singapore Airlines jet flying from London to its home country encountered severe turbulence as it entered Thai airspace. Photographer: Valeria Mongelli/Bloomberg via Getty Images
Nyitókép: Getty Images

Újabb megrázó felvétel került elő a szingapúri repülőbalesettel kapcsolatban

A felvételen többek közt az látszik, hogy a mentősök hordágyon visznek el egy embert, miközben a többi utas között eluralkodott a pánik.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, rendkívül erős légörvénybe került a Singapore Airlines légitársaság Londonból Szingapúrba tartó járata kedden. A repülőgép Bangkokban hajtott végre kényszerleszállást. A Boeing 777-300ER típusú gép fedélzetén 211 ember utazott, közülük egy 73 éves férfi – feltételezhetően szívrohamban – életét vesztette.

A repülőgép csaknem kétezer métert süllyedt három perc alatt, óriási pánikot előidézve az utastérben. A tudósítások szerint azok sérültek meg, akik nem kötötték be magukat. Az egyik utas azt mondta, nem hiszi, hogy képes lesz újra repülőre ülni az ijesztő incidens után. Hatalmas zajról, síró emberekről és mindenhonnan ömlő vízről számolt be. A férfi nagy fájdalmakra panaszkodott, és azt mondta, miután tudomást szereztek utastársuk halálhíréről, még rosszabb lelkiállapotba kerültek. Az imádkozó utasokról videók is készültek.

Most pedig egy újabb rémisztő felvétel látott napvilágot, amit egy utas készített – írja az Index. Többek közt az látszik, hogy a mentősök hordágyon visznek el egy embert, miközben a többi utas között eluralkodott a pánik.

@accuweather A Singapore Airlines Boeing 777 flight hit severe turbulence over the Indian Ocean and plummeted 6,000 feet in about three minutes on Tuesday.⁣ ⁣ A British man died, and dozens of others were injured. ⁣ ⁣ #news #airplane #boeing #breakingnews #turbulence #travel #singaporeairlines #reels ♬ original sound - AccuWeather

Címlapról ajánljuk

időjárás
Irány a vízpart!

Közeledik Magyarország első idei hőhulláma, kapunk egy kis kóstolót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Vadonatúj békejavaslat érkezett, kiverheti a biztosítékot Putyinnál egy új tervezet – Háborús híreink vasárnap

Vadonatúj békejavaslat érkezett, kiverheti a biztosítékot Putyinnál egy új tervezet – Háborús híreink vasárnap

Tegnap Emmanuel Macron francia elnök kijelentette, hogy ki kell szélesíteni az ukrajnai békefolyamatban résztvevő országok körét, míg Giorgia Meloni olasz kormányfő a G7-országcsoport nevében arra szólított fel, hogy a nyári párizsi olimpia idejére világszerte szüntessék be a harcokat a háborús övezetekben. Eközben az is kiderült, hogy az unió tagállamai egyelőre nem vesznek részt közvetlenül az 50 milliárd dolláros ukrajnai hitelben, amelyet a G7 csoport a befagyasztott orosz vagyonból származó bevételekből finanszírozna.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×