eur:
394.47
usd:
354.59
bux:
0
2024. szeptember 17. kedd Zsófia
A Playstation 5 konzol reklámja a Sony Corporation multinacionális elektronikai, informatikai és szórakoztatóipari vállalat tokiói székházánál 2021. február 3-án. A december végével záródott pénzügyi harmadik negyedévében a Sony működési nyeresége az egy évvel korábbihoz képest 19,7 százalékkal, 359,2 milliárd jenre, adózott eredménye 62 százalékkal, 371,9 milliárd jenre, bevétele pedig 9,5 százalékkal, 2700 milliárd jenre emelkedett.
Nyitókép: MTI/EPA/Majama Kimimasza

Mennyei hír a PlayStation rajongóinak

Egy hónapos tesztelés után megkezdte a PlayStation 5 legújabb frissítésének általános terjesztését a Sony.

A szokásossal ellentétben a szoftverben látványos újdonságok jelentek meg. Talán a legszórakoztatóbb, hogy Share Screen funkción keresztül közvetített játékmenetet nézők képesek nyilak és vonalak elhelyezésével segítséget nyújtani a házigazdának, továbbá emojis reakciókat jeleníthetnek meg a kijelzőjén − írja az Origo.

A mindenki számára hasznos fejlesztésekből sincs hiány: a DualSense és DualSense Edge kontrollerek beépített hangszórói jobban szólnak, a mikrofonjaikon át felvett hangfolyamból pedig gépi tanulásos rendszer próbálja kiszűrni a háttérzajt. Szintén újdonság, hogy állíthatóvá vált a PS5 áramindikátor LED-jének a fényereje, a gyári alapértelmezett teljes fényerő két fokozatban tompíthatóvá vált.

Címlapról ajánljuk
Bendarzsevszkij Anton: vörös vonalat lép át a Nyugat a nagy hatótávolságú rakéták oroszországi bevetésével

Bendarzsevszkij Anton: vörös vonalat lép át a Nyugat a nagy hatótávolságú rakéták oroszországi bevetésével

A nyugati szövetségesek és Ukrajna az amerikai ATACMS és a brit Storm Shadow rakéták használatával újabb vörös vonalat léphetnek át, ami valószínűleg megvalósul, csak az időzítés kérdéses – mondta az InfoRádióban az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány igazgatója. A biztonságpolitikai szakértő arról is beszélt, van-e realitása annak, hogy az oroszok válaszcsapásként nukleáris fegyverekhez nyúlnak.

"Debütál" a nagymarosi mobilgát - képek

Soha nem használták még, 2 és fél kilométeren hivatott védeni a települést a Dunakanyarban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×