eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Föld alatti óvóhelyre tartózkodnak emberek egy légiriadó alatt a fekete-tengeri kikötővárosban, Odesszában 2022. június 29-én.
Nyitókép: MTI/EPA

Légiriadó után EU-csúcs Kijevben

Az EU tizenöt biztosa tárgyal az ukrán vezetőkkel, miközben légiriadó van az egész ország területén.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke 15 uniós biztosból álló küldöttséggel, benne Josep Borrell kül- és biztonságpolitikáért felelős uniós főképviselővel és Várhelyi Olivér bővítési biztossal tegnap óta tárgyal az ukrán fővárosban.

A küldöttség együttes ülést tartott az ukrán kormánnyal és Volodimir Zelenszkij elnökkel.

A pénteki csúcstalálkozón a tervek szerint Charles Michel, az Európai Tanács elnöke is részt vesz.

Legutóbb január 31-én volt légiriadó Ukrajna teljes területén.

Frissítés:

Lefújták Ukrajna egész területén pénteken a légiriadót, amely két óra hosszat volt érvényben - közölték a helyi hatóságok.

A riasztást legelőször Kijevben rendelték el 10:30-kor (magyar idő: 9.30), majd pár perc múlva már az egész országra kiterjesztették. Két órával később feloldották az egész ország területén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×