eur:
393.02
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Forrás: Twitter

Hat ember életét követelte egy mészárlás Kaliforniában

Egy 17 éves anya és féléves csecsemője is az áldozatok között van.

Hat ember, köztük egy 17 éves anya és féléves gyermeke vesztette életét egy lövöldözésben Kalifornia középső részén - közölték a helyi hatóságok.

A rendőrség gyanúja szerint legalább ketten követték el a gyilkosságokat.

Helyi idő szerint hétfő hajnali fél négykor több bejelentés érkezett a rendőrséghez, hogy lövéseket hallottak egy lakóépület környékéről Goshenben, a kaliforniai Visaliától keletre - közölte Mike Boudreaux seriff.

Helyi idő szerint hétfő hajnali fél négykor több bejelentés érkezett a rendőrséghez arról, hogy lövéseket hallottak egy lakóépület környékén Goshenben, a kaliforniai Visaliától keletre.

A hatóságok két halottra bukkantak az utcán, egy harmadik, végzetesen megsebesített emberre pedig a ház bejáratánál találtak rá. Az épületben további három áldozatra leltek, köztük egy férfira, aki a hatóságok kiérkezésekor még életben volt, de később meghalt a kórházban.

A rendőrség úgy véli, hogy a bűncselekmény egy drogbandához köthető. A helyi seriff hivatala a múlt héten házkutatást tartott a szóban forgó lakóépületben.

A megyei seriff a médiának nyilatkozó illetékes az alábbi videóban arról beszél, hogy az áldozatokat nem véletlenszerűen választották ki, tudatos kijelölt célpontok voltak, igen személyes bűncselekmény volt, és üzenetet küldtek általa.

A Fresnótól 35 kilométerre délkeletre található Goshenben mintegy háromezren élnek.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×