eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
A 2020. március 9-i képen Elon Musk, a Tesla amerikai elektromosjármű-gyártó vállalat vezérigazgatója a SATELLITE 2020 elnevezésű konferencián beszél Washingtonban. Május 9-én Musk Twitteren megfenyegette Kalifornia állambeli Alameda megye hatóságait, hogy elköltözteti a cégnek a Kalifornia állambeli Fremontban fekvő székhelyét és talán az üzemet is, mert a koronavírus-járvány miatt nem adták meg az engedélyt, hogy újraindítsa a gyártást.
Nyitókép: MTI/AP/Jeff Chiu

Ukrajnába várják Elon Muskot – videó

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívta a technológiai vállalkozót, hogy látogasson el Ukrajnába a háború után. A SpaceX főnöke pedig azt mondta, alig várja a látogatást.

Elon Musk teherautónyi Starlink internetes terminált küldött Ukrajnának, amelyek csatlakoznak cége műholdalapú szolgáltatásához, és ígéretet tett arra, hogy ezen a héten még többet küld – írja a Portfolio, idézve a BBC-t.

A brit közszolgálati médiatársaság szerint az ukrán kormány azon dolgozik, hogy biztosítsa Ukrajna internethozzáférését a kommunikációs infrastruktúra elleni orosz támadások közepette.

Zelenszkij a Twitteren azt is írja, ha rendeződik a helyzet, akár közös űrprojektről is tárgyalhatnak.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×