eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: forrás: Totalcar

Kirakták a munkahelyéről, erre bepattant egy kotrógépbe és több tucat vadiúj Mercedesen állt bosszút – videó

Kétmillió eurós (720 millió forint) kárt rombolhatott össze bosszúból egy kirúgott alkalmazott a Mercedes vitóriai telephelyén. Egy kotrógéppel állt neki pusztítani.

A meg nem nevezett exalkalmazottnak a 2020-as év utolsó napján járt le a határozott idejű munkaszerződése Spanyolországban, a Mercedes vitóriai üzemében, amit a járvány miatti keresletcsökkenésre hivatkozva nem hosszabbított meg a gyár. Egy kapitalista országban ehhez joga volt, azzal viszont nem számolhattak, mindez mit vált majd ki a csalódott melósból – írja a Totalcar.

A férfi négy éve dolgozott a szerelőüzemben, és annak a tízszázalékos leépítésnek lett az áldozata, amit a járványra hivatkozva lépett meg a gyár. A helyi lapok beszámolója szerint december 18-án alkalmazottak tömegei álltak ki az elbocsátások ellen, mondván, a Mercedes nem tett meg mindent, nem keresett alternatív megoldásokat a munkahelyek megőrzésére, de a tiltakozás nem ért célt.

A kirúgottak egyike volt a baszk férfi, aki aztán barbár bosszút állt. Lopott magának egy útépítéseknél használt kotrógépet, amivel visszament a gyártelepre, áttörte a kerítést és megpróbált bejutni a gyártósorra. Vélhetően azért, hogy abban tegyen kárt, de aztán a kint parkoló új V osztályoknak rontott neki. Összesen 69-et rongált meg kisebb-nagyobb mértékben.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×