eur:
394.13
usd:
366.34
bux:
71924.98
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság új elnökének találkozója Brüsszelben 2019. augusztus 1-jén.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Orbán Viktor az Európai Bizottság elnökével tárgyal csütörtökön a V4 kormányfőivel együtt

A visegrádi országok kormányfői csütörtökön Brüsszelben találkoznak az Európai Bizottság elnökével.

Orbán Viktor magyar, Andrej Babis cseh és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök csütörtökön Brüsszelben tárgyalnak az Európai Bizottság elnökével, Ursula von der Leyennel - erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerda este.

Lengyel sajtóinformációk szerint a találkozón nem vesz részt Igor Matovic szlovák kormányfő, őt a V4 (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország) soros elnökségét jelenleg betöltő Lengyelország kormányfője, Mateusz Morawiecki képviseli.

A PAP hírügynökség brüsszeli forrástól szerzett információja szerint az egyeztetés témája egyebek között az Európai Bizottság szerdán bemutatott új migrációs és menekültügyi csomagtervezete, valamint a következő uniós keretköltségvetés.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Puccsot akadályoztak meg Ukrajnában, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Puccsot akadályoztak meg Ukrajnában, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SzSzU) beszámolt arról, hogy elfogtak egy csoportot, amely meg akarta dönteni a hatalmat Ukrajnában – számolt be az Ukrajinszka Pravda. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×