eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Meghalt egy magyar férfi a bangkoki repülőtér fogdájában

A hatvan éves férfi lejárt vízummal tartózkodott az országban (turistaként nem szükséges vízum Thaiföldre).

Holtan találtak egy magyar férfit egy thaiföldi börtöncellában, miután letartóztatták őt a suvarnabhumi repülőtéren – írta a Blikk a The Bangkok Post alapján.

A 60 éves magyar férfit a thaiföldi bevándorlásért felelős hatóság tartóztatta le, mert lejárt vízummal tartózkodott az országban. Ezt követően egy cellába zárták, a rendőrök szerint nem volt előjele annak, hogy a férfi rosszul lenne. Egy börtönőr szerint szombat este még aludt, ám mikor vasárnap reggel kihallgatásra vitték volna, holtan találták.

A Bang Phli Kórház orvosai azt állapították meg, hogy a halál körülbelül nyolc órával azelőtt állhatott be. A férfin nem volt látható semmilyen támadásnak, öngyilkosságra sem utalt semmi. Pontos információkkal a boncolás után fognak tudni.

A Suvarnabhumi Rendőrkapitányság szóvivője szerint az ország már felvette a kapcsolatot a magyar férfi hozzátartozóival.

Címlapról ajánljuk
Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 28. 17:19
×
×
×
×