eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Késeléses támadás helyszínénél rendőr a London híd déli lábánál 2019. november 29-én. Többen megsebesültek, egy embert őrizetbe vettek a rendőrök.
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Lövöldözés London központjában - videók

Meglőttek egy embert a London Bridge-en helyszíni beszámolók szerint. Többen megsérültek.

A Sky News brit hírtelevízió azt közölte: egy férfi késsel támadt több emberre a hídon. Őt járókelők próbálták leteperni, és elvették tőle a fegyvert.

A támadóról a rendőrök húzták le a civileket. Egy kivételével mindenki hátralépett, ő továbbra is a földön fekvő férfival küzdött. Végül őt is sikerült elhúzni a támadóról, akire ezt követően a rendőrök rálőttek, hogy ártalmatlanítsák. A tájékoztatás nem terjed ki arra, hogy az illető életét vesztette-e.

A rendőrség közlése szerint egy embert őrizetbe vettek.

A késelésnek több sebesültje van. Egyelőre az ő állapotukról sincs hivatalos hír.

A hatóságok elővigyázatosságból "úgy kezelik a történteket, mintha az incidens a terrorizmushoz lenne köthető".

Óriási a készültség, a hidat rendőrök zárták le.

A Scotland Yard első rövid közleményének megfogalmazása szerint "korai szakaszában járó" rendőri fellépésről van szó a London hídon történt incidens ügyében, de a közlemény nem tér ki részletekre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Tényleg zuhan egyes élelmiszerek ára: mutatjuk a rekordereket

Tényleg zuhan egyes élelmiszerek ára: mutatjuk a rekordereket

Májusban újra gyorsulni kezdett az infláció, nagyrészt a szolgáltatások átárazódása miatt, ugyanis sok cég az év elején érvényesíti áraiban a rendkívül magas, 2023-as fogyasztói árindexet. Az élelmiszerek ára mindeközben mérsékelten emelkedik, amelyben szerepe van annak is, hogy sok alapvető termék ára csökkent az egy évvel korábbihoz képest. Ide tartoznak részben azok, a korábban árstopos termékek is, amelyeket továbbra sem lehetett a beszerzési árnál drágábban adni májusban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×