eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pixabay

Megverték és lekötözték a repülőgépen agresszívan viselkedő fiatal férfit – videó

Dühös utasok vertek és kötöztek meg egy részegen káromkodó fiatal férfit egy repülőgépen.

Az S7 légitársaság pilótája felhívta a figyelmet, hogy felkészült a kényszerleszállásra, miután az erőszakoskodó férfi inzultálta a körülötte lévő embereket – írja a Mirror.

A lapértesülés szerint egy thaiföldi börtönből szabadult 26 éves férfi egy Bangkokból az oroszországi Novoszibirszkbe tartó gépen kezdett tombolásba. Úgy tudni, a férfi sok whiskyt ivott. Miután a légiutaskísérők nem tudták megfékezni, néhány utas vette kézbe az ügyet: ragasztószalaggal és övekkel lekötözték kezelhetetlen társukat.

A fiatal férfi a felszállás után mintegy három órával kezdett tombolni és "leszerelése" után 4 óráig feküdt így a földön, amíg a gép Oroszországba ért. A repülőn egyébként 158 ember volt, köztük csecsemők és kisgyermekek.

Miután a gép rendben leszállt a harmadik legnagyobb orosz városban, az ártalmatlanná tett férfit átadták a repülőtéri rendőrségnek.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×