eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Kilenc órát élt túl az amerikai vadonban egy öt hónapos csecsemő

Egy törmelékkupac alatt találtak rá a 8 fokos hidegben, de nem esett komolyabb baja.

A Missoula megyei seriff hivatalát vasárnap este nyolc óra körül értesítették, hogy egy férfi fenyegeti az embereket a Lolo természetvédelmi területen. Elfogták a férfit, aki arról beszélt, hogy valahol az erdőben el van ásva egy kisbaba.

A seriff kutatócsapatot szervezett, hat órán keresztül vizsgálták át a területet, végül hajnali fél háromkor hallották meg a baba sírását.

A kisfiút hason fekve találták meg a gally- és szeméttörmelék alatt, csak egy nedves, piszkos rugdalózó volt rajta a 8 fokos hidegben.

Ennek ellenére a csecsemő csak néhány karcolást és horzsolást szenvedett, de összességében jól van.

A baba az állami gyermek- és családvédelmi szolgálathoz került. A letartóztatott férfi, a 32 éves Francis Crowley 50 ezer dolláros (14 millió forintos) óvadék ellenében kerülhet csak szabadlábra. Jelenleg veszélyeztetéssel vádolják, de a seriff szerint további vádakat is emelni fognak ellene.

A férfi Oregon államból származik, ahol szökevényként tartották számon. Júniusban emiatt elfogták Missoulában, ám végül szabadon engedték. Egyelőre nem tisztázott, milyen kapcsolatban áll a férfi a csecsemővel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×