eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Julija Szkripal édesapja állapotáról is nyilatkozott

Julija Szkripal szerint édesapja továbbra is súlyos beteg, és ő sem épült még fel teljesen a március elején elszenvedett mérgezésből.

A Salisburyben élő 66 éves Szergej Szkripalt - az orosz katonai hírszerzés egykori ezredesét, aki a brit külső hírszerzésnek (MI6) is dolgozott - és lányát hetekig válságos állapotban kezelték. A mérgezést a brit szakértői vizsgálat szerint olyan idegméreg okozta, amelyet még a Szovjetunió fejlesztett ki.

London az orosz kormányt tartja felelősnek az incidensért, Moszkva azonban folyamatosan és határozottan tagadja, hogy köze lenne a Szkripal-ügyhöz.

A 33 éves Julija Szkripal - akit hétfőn kiengedtek Salisbury kórházából - a Scotland Yard által nevében szerda este közzétett nyilatkozatban felfedi, hogy Oroszország londoni nagykövetsége segítséget ajánlott fel neki, ő azonban ezt egyelőre nem kívánja igénybe venni.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×