eur:
394.88
usd:
367.8
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó

Történelmi 5G hívást létesítettek

A Vodafone és a Huawei a világon elsőként sikeres 5G hívást létesített az új NSA szabvány használatával - közölte a Vodafone.

A közlemény szerint a teszthálózaton futó hívás Spanyolországban jött létre, a hétfőn kezdődött Mobile World Congress-t (MWC) megelőzően.

A teszt során kettős, 4G és 5G technológián egyszerre zajló adathívást sikerült létrehozni egy tesztkészülék segítségével. A kapcsolat 4G-n épült fel, majd az adatkapcsolat 5G-n jött létre. Ugyanilyen útvonalon a mérnököknek sikerült élő HD videohívást is tesztelniük - írják a közleményben.

Yang Chaobin, a Huawei 5G termékcsaládjának elnöke a közleményben hangsúlyozta, a Huawei elkötelezett az 5G hálózati technológia továbbfejlesztése iránt, a teszt jól mutatta a 3GPP szabványon alapuló 5G érettségének fokát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ralizik a Tesla, csúcstámadásban a Nasdaq

Ralizik a Tesla, csúcstámadásban a Nasdaq

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×