eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Magyar családapát lőttek le a német rendőrök

Magyar családapát lőttek le a német rendőrök

Véres családi dráma színhelye volt a békés elitnegyed a németországi Bonn-Plittersdorfban. Egy magyar férfi megölte feleségét és három­éves kislányát. P. Csabával a kiérkező rendőrök végeztek.

A negyvenéves férfi előbb leszúrta feleségét, majd megfojtotta há­rom­éves kislányukat. P. Csaba ezután önmagát is megvagdosta, bezárkózott a házba, a rendőrök a teraszajtón keresztül jutottak be.

A férfi a fürdőszobából kirontva rátámadt a rendőrökre, akik három lövéssel végeztek vele.

A Bors szerint a tragédia színhelye az elitnegyedben fekvő Martin Lu­ther King utca egyik lakása volt. Ezt a környéket egykor amerikai kolónia lakta, most sok ENSZ-alkalmazott él a környéken. A szomszédok jómódban élő famíliaként írják le P. Csabáé­­kat. Kívülről úgy tűnt, hogy boldog párt alkot a férfi 39 éves feleségé­vel.

A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint P. Csabát három lövés érte, halálát elvérzés okozta.

A szóvivő jogszerűnek nevezte a fegyverhasználatot.

Úgy tudni, hogy a férfit a hasán érte egy lövés, a másik két golyó a combjába fúródott. Az ügy vizsgálatát a kölni rendőrség vette át.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőosztálya közölte: a német hatóságok értesítették a düsseldorfi magyar főkonzulátust. Az ügyben eljáró magyar konzul folyamatos kapcsolatban van mind az illetékes német hatóságokkal, mind az elhunytak magyarországi hozzátartozóival. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×