eur:
394.55
usd:
365.75
bux:
0
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Élőben is nézheti, hogyan tombol az Etna - videó

Európa legmagasabb és legaktívabb vulkánja nyolc hónapnyi szünet után ismét kitört.

Mint arról korábban beszámoltunk, nyolc hónapnyi szünet után feléledt az Etna. Az éjszaka magasba szökő, izzó rögöket Catania és Taormina városából is látni lehetett. Kisebb lávafolyás is elindult az Etna délkeleti kráteréből. 

Nézze élőben a vulkánkitörést!

Címlapról ajánljuk
Yann Caspar: olyan ellentétek vannak a francia társadalomban, amelyek már erőszakhoz is vezethetnek

Yann Caspar: olyan ellentétek vannak a francia társadalomban, amelyek már erőszakhoz is vezethetnek

Amikor a politikai berendezkedés, ha nem is az összeomlás, de a leállás szélén van, akkor általában a francia történelem azt mutatja, hogy jönnek az erőszakos cselekmények – mondta Yann Caspar, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a francia társadalom megosztottságáról, a nemzetgyűlési választások második fordulója után előálló forgatókönyvekről és a Nemzeti Tömörülés előtt álló csapdahelyzetről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Juncker: maximális diszkomfortot akarok okoz Orbán Viktor EU-s szövetségének

Juncker: maximális diszkomfortot akarok okoz Orbán Viktor EU-s szövetségének

A magyar EU-elnökség nehezen blokkolhatná majd az uniós döntéshozatalt, Donald Trump újabb elnöksége pedig veszélyes lehet Európának, bár nem kell komolyan venni a politikus minden kijelentését. Orbán Viktor magyar miniszterelnök új politikai szövetsége, a Patrióták pedig komoly ellenállásra számíthat – mondta el Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság korábbi elnöke a Politico hírlevelének adott interjújában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×