eur:
396.82
usd:
355.46
bux:
0
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Lemondott a német alkancellár

Lemondott Franz Müntefering német alkancellár és munkaügyi miniszter - jelentette kedden a Berliner Zeitung internetes kiadásában.

A hírt a miniszter szóvivője megerősítette, és hozzátette: a 67 éves szociáldemokrata politikus családi okokkal indokolta lemondását.

Müntefering még novemberben távozik a berlini kormányból. A politikus felesége évek óta daganatos beteg.

Lapértesülések szerint Frank-Walter Steinmeier szociáldemokrata (SPD) külügyminiszter lesz az új alkancellár.

A munkaügyi tárca élén Olaf Scholz, az SPD volt főtitkára válthatja Franz Münteferinget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Elmondta Zelenszkij, hogy mikor kerülhetnek elő az atombombák, új részletek láttak napvilágot Putyin riválisának haláláról – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Elmondta Zelenszkij, hogy mikor kerülhetnek elő az atombombák, új részletek láttak napvilágot Putyin riválisának haláláról – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök arról beszélt, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök vélhetően nem vetne be nukleáris fegyvereket, mivel „szereti az életét”. Moszkva az ukrajnai háború kirobbanása óta több alkalommal is fenyegetett már egy atombomba potenciális felrobbantásával, ám eddig erre még nem került sor. Újságírói nyomozás során előkerültek olyan dokumentumok, amelyek azt bizonyítják, hogy Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus halálát mérgezés okozta 2024 februárjában. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×