eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Apasági perek sora a modell tragikus halála után

Három férfi is apasági pert indít azt állítva, hogy ő az apja az egykori modell, Anna Nicole Smith öthónapos gyermekének.

Az apaságért - amely nem kis vagyonnal kecsegtet - a csütörtökön tragikus hirtelenséggel elhunyt egykori playmate partnere, az ügyvéd Howard K Stern, a korábbi barátja Larry Birkhead, valamint Gábor Zsazsa, a magyar származású, Amerikában élő színésznő férje, Frederick von Anhalt herceg kel versenyre.

A tét pedig nem kevés. A gyermek dollármilliókat örökölhet, ha lezárul az az eljárás, amelyet anyja indított a 90-es években elhunyt férje rokonaival szemben, annak vagyonának örökléséért.

Anna Nicole Smith 1994-ben ment hozzá az olajmágnás J Howard Marshall-hoz. A frigyük nemcsak azért kavart nagy vihart, mert a hölgy az esküvő idején 26 éves volt, az úr azonban 89, hanem azért is, mert férje egy év múlva meghalt.

Az asszony azóta pereskedik a rokonokkal, a bíróság azonban nemrég a javára ítélt. Így feltehetően hamarosan hozzájutott volna a 800 millió dollárra rúgó vagyonhoz, amely így most az öthónapos kicsire száll.

Az egykori modell halálának okát még nem derítették ki, de valószínű, hogy kábítószer-túladagolás okozta.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×