eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

"A kislány soha nem állította biztosan, hogy telefonált"

Mondvacsináltak azok a bizonyítékok, amelyek azt igazolják, hogy színlelt a nyitrai lány, aki azt mondta: magyarsága miatt verték meg - jelentette ki a lány ügyvédje az InfoRádióban. Gál Gábor elmondta: kezdeményezik a nyomozás folytatását.

A nyitrai lány ügyvédje kifogásolta, hogy a rendőrség a színlelés melletti bizonyítékként említette, hogy a lány mobilján sem bejövő sem kimenő hívás nem volt aznap reggel.

A kislány soha nem állította azt, hogy biztosan telefonált. Azt mondta mindig: nem emlékszik, vagy telefonált, vagy személyesen beszélt valakivel magyarul - hangsúlyozta Gál Gábor.

Az ügyvéd szerint nem igaz az sem, hogy a lány saját maga küldte vissza egy borítékban iratait. "Az a levél 25-én volt feladva, 60 kilométerre onnan, ahol lakik. Aznap, amikor kórházban feküdt, hogy adhatta fel három járásnyival arrébb a levelet?" - tette fel a kérdést az ügyvéd.

A szlovák perrendtartás értelmében 3 napon belül panasszal élhetnek, és jelenleg dolgoznak is ezen - tette hozzá Gál Gábor.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Ki korán kel, győzelmet lel: a magyar csapat ötgólos hátrányból jött fel, és Simon Petra góljával 25-24-re verte a brazilokat a párizsi olimpia csoportkörének második fordulójában.

Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×