eur:
394.55
usd:
356.21
bux:
0
2024. augusztus 20. kedd István
Nyitókép: unsplash.com

Mélyebbre nyúl a pénztárcákba a Netflix

E-mailen jelentett be drágulást a Netflix. Szeptember közepétől kell többet fizetni.

Áprilisban a standard Netflix előfizetés még 3490 forint volt, azonban 2024. szeptember 19. dátummal ez 3990 forintra növekszik. A standard előfizetés egyszerre 2 eszközön használható streamelésre és letöltésre (a regisztrációhoz 2 profil tartozik), a korlátlan filmnézés és letöltés a HD minőségre is vonatkozik - írja a penzcentrum.hu.

Basic Netflix előfizetés 2024, amellyel egyszerre egy eszköz használható streamelésre és letöltésre (a Netflix előfizetés regisztrációhoz 1 profil tartozik), ám korlátlanul nézhető vele minden film és sorozat, de nem HD/ultra HD minőségben. Az alap Netflix előfizetés ára 2024 évében 2490 Ft/hó.

Premium Netflix előfizetés: a Netflix prémium előfizetés 2024 során egyszerre 4 db eszközön használható streamelésre és letöltésre (a regisztrációhoz 4 profil tartozik), ugyanúgy használható, mint a többi Netflix előfizetés, ám ennél a csomagnál már az ultra HD minőség is jár a szolgáltatáshoz. A prémium Netflix előfizetés ára 2024 évében 4490 Ft/hó.

Címlapról ajánljuk
Ne nagyon akarjon autózni Budapest belvárosában - augusztus 20-i programok és lezárások

Ne nagyon akarjon autózni Budapest belvárosában - augusztus 20-i programok és lezárások

Az év leglátványosabb tűzijátékával, számos programlehetőséggel és rengeteg közlekedési korlátozással telhet az idei augusztus 20-i ünnep. Az időjárás miatt van kis izgulnivaló.

A hűtlenségben kettős mérce tapasztalható itthon - mondja egy kutatás

A magas társadalmi státusz és a jó anyagi helyzet kevésbé fontos szempont a magyar embereknek a párkeresésnél, a többség inkább a figyelmességet, az érzelmi intelligenciát és a hűséget részesíti előnyben – mondta az InfoRádióban Bojár Ábel, az Opinio Institute kutatási igazgatója. Hozzátette: felmérésük alapján mind az érzelmi, mind a testi hűség nagyon fontos a magyarok számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
Meg fogsz lepődni, milyen gazdagok az emberek Magyarországon

Meg fogsz lepődni, milyen gazdagok az emberek Magyarországon

Tavaly ismét emelkedésnek indult a globális vagyon, és jó hír, hogy a legalacsonyabb vagyoni szegmensben élők aránya 2008 óta csökken, az egy felnőttre jutó átlagvagyon pedig emelkedik. A UBS friss tanulmánya szerint Magyarország is jól áll a listán, itt az adatok azt mutatják, hogy az alacsonyabb vagyoni osztályokba tartozó felnőttek vagyona gyorsabban nőtt, mint a magasabb vagyoni osztályokba tartozó társaiké.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 20. 08:03
×
×
×
×