eur:
392.98
usd:
363.12
bux:
72167.4
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
A Balaton látképe 2000 méter magasból Balatonszemes felett.
Nyitókép: MTI/H. Szabó Sándor

Elbontanak egy balatoni kempinget, de még nem tudni, hogy mi lesz a helyén

Nagy az építkzeés, pontosabban bontás a balatanszemesi Vadvirág Campingnél, még nem tudni, hogy mi lesz a terület pontos sorsa.

Bontják egy balatonszemesi kemping faházait, a helyére állítólag villaparkot terveztek, de az építési hatóság kifogást emelt a tervek miatt – olvasható a 74nullanulla.hu-n

Ott azt írják hogy "rátaláltak a tervezett projektre, Vadvirág Resort néven elkezdődött a Villapart értékesítés, ahol is 2024. év végi átadást terveztek.

A beruházó egyik munkatársa azonban azt mondta a lap kérdésére, hogy bár valóban a volt kemping területén épült volna meg a villapark, ám beruházók végül több befolyásoló tényező miatt elálltak a projekt megvalósításától.

Egyelőre az sem kizárt, hogy az elbontott faházak helyére új bungalókat építenek.

A mostani állapotokról egy helyi Facebook-csoportban lehet képet találni.

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Repülőjáratkésések: lépett a budapesti repülőtér

Repülőjáratkésések: lépett a budapesti repülőtér

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport menedzsmentje úgy döntött, hogy a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet jelölt ki 2A és 2B terminálokon. Itt az arra jogosult utasok kényelmesen tudnak várakozni, pihenni, a repülőtér üzemeltető szükség esetén ételt és italt oszt, a kisgyermekeseknek pedig bébiételt, pelenkát és törlőkendőt biztosít. A zónákban tartózkodók emellett gyorsabban juthatnak hozzá a járatukat érintő legfrissebb információkhoz – áll a Budapest Airport közleményében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×