eur:
393.05
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Woman in front of the mall pushing shopping cart
Nyitókép: YorVen/Getty Images

Nincs megállás, újabb áruházlánc döntött a december 24-i boltzár mellett

Követték a Lidl és a Rossmann példáját.

December 24-én zárva tartja minden hazai áruházát az outdoor ruházatot és kiegészítőket forgalmazó hazai kereskedelmi vállalat, a Mountex. A vállalatnál belső felmérést készített az ügyben, és a dolgozók véleményét helyezték előnybe. Emellett Black Friday napján, azaz november 24-én is zárva tartanak, így tiltakozva a vásárlási láz ellen – írja a Pénzcentrum.

"A karácsonyi nyitvatartásról belső közvélemény-kutatást tartottunk, és a demokratikus döntés alapján idén december 24-én nem nyitjuk ki áruházainkat, hogy a Szenteste egész napját minden kollégánk a szerettei körében tölthesse" – nyilatkozta Sárközy Mihály, a cég ügyvezetője.

A Mountex üzletei Black Friday napján, azaz november 24-én is zárva tartanak, a bolthálózat ugyanis negyedik éve ezzel tiltakozik a rengeteg pazarlással és környezetszennyezéssel járó vásárlási láz ellen.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×