eur:
393.06
usd:
363.92
bux:
72104.24
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A Raiffeisen Bank Zrt. logója a belvárosi Akadémia utcában 2014. január 8-án. A Magyar Hírlap értesülése szerint a magyar tulajdonban lévő Széchenyi Kereskedelmi Bank ajánlatot tett az osztrák Raiffeisen magyar leánypénzintézetére.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Örömhírt közölt egy magyarországi bankkal a Moody's

Az elsőrendű "A" osztályzati kategóriába sorolta át a magyar Raiffeisent.

Az elsőrendű "A" osztályzati kategóriába sorolta át kedden a magyarországi Raiffeisen Bankot a Moody's Investors Service, elsősorban azzal a várakozásával indokolva a lépést, hogy a magyar Raiffeisen-érdekeltség új adósság-kibocsátásokkal eleget tesz a szavatoló tőkére és a leírható vagy átalakítható kötelezettségekre vonatkozó minimumkövetelményeknek (MREL).

A nemzetközi hitelminősítő Londonban bejelentette, hogy a magyar Raiffeisen Bank hosszú lekötésű betétállományának besorolását az eddigi "Baa1"-ről egy fokozattal "A3"-ra javította. A Moody's ezzel egy időben megerősítette a Raiffeisen "P-2" szintű rövid távú betéti osztályzatát. A hosszú futamú betétállományra kedden megadott új minősítés kilátása a Moody's ismertetése szerint stabil.

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 14:57
×
×
×
×