eur:
394.49
usd:
367.14
bux:
71685.14
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Berlin, 2018. április 24.Jeff Bezos amerikai mágnás, az Amazon internetes kereskedelmi cég alapító vezérigazgatója érkezik az Axel Springer német kiadóvállalat díjátadó ünnepségére Berlinben 2018. április 24-én. A rendezvényen Bezos - aki a Washington Post amerikai napilap tulajdonosa is egyben - vehette át a lapkiadó 2018-ban odaítélt díját. (MTI/EPA/Clemens Bilan)
Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Van, ahol hirtelen százezer embert vennének fel a járvány miatt

Elöntötték a megrendelések az Amazont, nem bírják a kiszállításokat.

Százezer embert venne fel az Amazon webáruházat működtető cég – írta a hvg.hu Jeff Bezos vezérigazgató Instagramjára hivatkozva. Az üzletember a koronavírus-járvány terjedése miatt elbocsátott vendéglátóipari dolgozók jelentkezésére számít elsősorban.

Bezos hozzátette, hogy a társaság több egészségügyi és biztonsági intézkedést is meghozott a krízis miatt, és megemelte az órabéreket is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A message to all Amazon employees.

Jeff Bezos (@jeffbezos) által megosztott bejegyzés,

Az amúgy is népszerű Amazont valósággal elárasztották a megrendelések azóta, hogy az új típusú koronavírus az Egyesült Államokban is terjedni kezdett, a lakosság pedig elkezdett alapvető fogyasztási cikkeket felhalmozni. Sokan inkább nem mennének személyesen áruházba, ezzel tovább növelve az online óriás forgalmát.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Fél év alatt világverővé vált a magyar tőzsde

Fél év alatt világverővé vált a magyar tőzsde

Miközben a világ több részén háború zajlik, a kamatszint globálisan magas, és az infláció felett korai lenne győzelmet hirdetni, addig a tőzsdék köszönik szépen, jól vannak. Nem is kicsit, hiszen a világ vezető részvényindexei közül több rekordszinteken járt az idei évben - épp ezért kiemelkedően jó eredmény, hogy a magyar BUX még egy ilyen erős mezőnyben is a világ egyik legjobban teljesítő részvényindexévé vált. Nem lehet közben panasz a nyersanyagokra sem, számos jó sztori egyedi sztorit tudtak megjátszani a befektetők, de a deviza- és a kriptopiacon érdemes volt óvatosnak lenni a megfelelő eszközök kiválasztásával, hiszen könnyen veszteségekbe futhattunk bele.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×