eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay.com

Embert próbáló feladat szálláshelyet találni a hosszú hétvégére

Rengeteg szálloda már az újabb hosszú hétvége előtt a hét elején is telt házról számolt be.

A Szállodaszövetség elnöke, Könnyid László az InfoRádió megkeresésére kijelentette: a hét második felében a szálláshelyek még nagyobb kihasználtsággal üzemelnek majd, de azért az utolsó napokban is lehet helyet találni, noha sok szálloda már az újabb hosszú hétvége előtt, a hét elején is telt házról számolt be. A szakember szerint a slágertermék továbbra is a négycsillagos kategória, ezt keresik leginkább a pihenni vágyók.

"Október 19-től, az ominózus pénteki naptól, amikor az első hosszú hétvége indult,

megfigyelhető egy nagyon intenzív belföldi kiránduló-szállodalátogató-pihenő magatartás;

kevés olyan időszak van az évben, amikor a naptárban egymás után van két hosszú hétvége, köztük egy iskolai őszi szünet" - hívta fel a figyelmet a szakember, aki úgy sejti, a temetőlátogatás is megoszlik az első és a második héten.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×